dijous, 10 de maig de 2012

Jacint del bosc

El vel blau del bosc
A la tercera va la vencida!!!!  Durant la búsqueda de la bellea natural dels bosc a mitjans de la primavera em pogut visitar boc molt bonics com Abbot´s woods i Withdean woods, però va ser en la tercera visita als boscs i res més que en el dia del meu cumple!! que vam conseguir vore aquesta meravella de la naturaletza,els prats plers de un vel blau-amoratat.

Vel blau dels bosc 

Aquest any les Jacints del bosc han sortit un poc tardet, el Paul i jo vam anar tres voltes als boscs de sussex per poder vore aquest maravillos efecte de la naturaletza.
En el Reino Unido Hyacinthoides non-scripta es una especie protegida bajo el acta parlamentaria Wildlife and Countryside Act 1981, según la cual se prohíbe a los propietarios de tierras vender las plantas y se considera un delito criminal desenterrar los bulbos de jacinto silvestre.

La legislación fue endurecida en 1998, bajo el artículo 8 del acta:el comercio de bulbos o semillas de esta especie de jacintos es un delito. La famosa reserva de jacintos en Thursford, East Anglia, fue objeto de vandalismo a mediados de la década de 1990, según informó la revista de exposiciones "Look East".                Afortunadamente, ninguna de las especies protegidas fue dañada.En les següents fotos hi ha un Jacint que no es Hyacinthoides non-scripta, sabeu quin? i com es diu?
Podeu trovar més descripciosn en la pàgina "Flors"
Nom: Jacint de bosc, Hyancinthoides non-scripta
Temperatura de germinació:
Cicle: Herbàcea perenne
Origen: Bèlgica, Gran Britania, França, Irlanda, Paises Baixos, Espanya, Portugal, Alemania, Italia i Rumania

Exposició solar: parcialment en sombra, pot tolerar solejat.
Terra: retén humetat però que tinga bon dreinatgge i ric en hummus
Cultivació: Planta a principis de Tardor.
Altura: 10 a 13 cm
Floreix: De finals d'Abril a Maig

Què penseu del dibuix?

6 comentaris:

 1. Respostes
  1. Si molt d'amor, va ser un cumple molt bonico i perfecte rodetjada del meu color favorit amb el xic més bonico del mon, jejeje.
   Tens algun bosc per València? Si hi ha un no ho penses més pilla la bici i a pedaletjar al bosc amb el teu marit, que les flors sen van de seguida

   Elimina
 2. A perfect place on a sunny spring day.

  ResponElimina
  Respostes
  1. You said it yourself if you want a perfect day you know were to go, Withdean woods, and Starmer park (the wood bit) are very good for bluebells and you may get a glanze of forget-me-nots too.

   Elimina
 3. Mara, I love the pictures and the video. It was a wonderful day out with you, Paul

  ResponElimina
 4. Thanks Paul it was wonderull with you too, I think I can be a professional photographer, hihi

  ResponElimina