dimarts, 14 de febrer de 2012

Podatge


Jo pense de podar com anar a un saló de bellesa on jo sóc la pel.luquera, i de vegades empareix també com fer una operació cirúrgica.

Aquest matí he decidit podarEn realitat ningú te perque desperdiciar temps en una activitat tan monòtona, les plantes poden sobreviure perfectament bé sense un nou look, o sense tú arrancant pedacest .


De totes formes podarles ajuda a prolongar la seva vida, i es poden vore més boniques i per tant més motivades per produires moltes més fruties i flors.
Si eres novata es millor performar un podatge primaveral ja que el clima càlid d'aquesta estació fa que la planta es senta més còmoda.Al meu jardí son tantes les plantes per podar : arbres frutals i no frutals, plantes i arbustos.


Quines eïnes usar?


Personalment opine que les eïnes de jardineria deuen estar ben cuidades i arreplegades en una caseta o rinconet.

Com no me sé els noms dels instruments que utilitze posaré fotetesQuè hi ha que podar?

pareix moribundo?

està malalt?

o mort?


Sense pensar-ho ARRANCA-HO

També talle rames del senderet quan em molesten quant vullc posar la meva bici en la caseta.

I per últim, seguint les meves habilitats de pel.luquera tallaré rames i fulles que creixen en excés per crear un good fashion effect.

Què fer amb les sobres?
Desprès d'arreplegar les aïnes a la caseta o al rincó de jardineria que tinguis i:


Les fulles verdes les pose amb el composti amb les seques faig una foguereta, per cert, sabieu que les cendres es un molt bó aliment per a les plantes? mmm nyam nyam

5 comentaris:

 1. Jo conozco este planta muy bien. Jo penso que es mort. Lo siento Mara. Pero todo else es muy bueno! Well done! Good blog, Paul

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola persona anònima , la planta no està morta està en cuidats intesius tan sols necesita un transplant de maceter, xe!
   ^_^

   Elimina
 2. Very good. I *think* the translation worked. :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Great, joint the blog Pete you are gonna learn a lot jejeje

   Elimina
 3. What? Què? No comprendo, ai dont anderstand.
  Don´t worry and be happy I added the Google translator tool it will translate all for you in seconds. I´ll tried it already with croatia and chinese, looks cool!
  No os proocupeis nunca más, ya tenemos el tradctor de google debajo de los vídeos, traduirà en cualquier idioma en segundos. Jo ja he provat en corata i xinés, es molt guay

  ResponElimina