divendres, 9 de novembre de 2012

BULBS L'art de la jardineriaL'art de la jardineria

BULB

L'art de la jardineria: avans de vore el quadre pintat hi ha que escollir els colors, blaus, morats, colorats, grocs, blancs, taronjes... son tan gran la varietat de colors que es poden encontran en bulbs!!.
Cóm pintar un quadre?

Primer es fa un esbós, per saber com fer un esbós recomane que comenceu per fer llistes de plantes i flors depenent del sol, tipus de terra, quan floretja...
I per supost el millor es l'experiència, anar familiaritzante amb el teu territori i quines son els plantes que millor creixen i quines no.
Quan pintar un quadre?
A partir d'Agost fins a finals de Novembre es poden plantar els bulbs, astó vol dir que aquest més es l'última oportunitat que teniu per platar bulbs, que després donaran color en hivern i principis de la primavera.
Aquí vos deixe unes quantes fotos amb informació: 

Quina profunditat plantar els bulbs :

Aquest es el meu plan :
Pati


El patí el pintaré de blau (pots), rosa(Fritillaria Meleagris) i morat (tulipans).

Jardí d'enfront
 

Multicolorat, amb croccuses de diferents colors i varietats rodejat per una línea de junquillos i narcissos grocs i un altra de tulipans encarnats.
Jardí de darrere


 
Aquest el pintaré blau(muscari i iris) i blanc(Galanthus Flore Pleno) entre els meus arbres fruïteros i amb notes de colors forts(tulipans i croccus) com colorat i morat en el cèsped.
Aquí vos deixe un vídeo de un pot amb croccus primer i muscari després.


2 comentaris: